Milcotec er din rådgiver, når det drejer sig om køb og salg af brugte malkerobotter.

Swiftflo Rotary

Varenr.: dairymaster10200

Nøglefunktioner & Fordele

- Arbejdseffektiv 
- Let at installere 
- Designet til automatisering 
- Kapacitet til at malke 700 køer i timen 
- Platform designet af Dairymaster 
- Mange systemer betjent af kun 1 person 

Dairymasters Swiftflo Rotary-malkestald er verdens mest avancerede malkekarruselsystem. Swiftflo Rotary kan udformes i en række forskellige størrelser, så den opfylder behovene for den enkelte kunde. Dairymaster Swiftflo Rotary-malkekarrusellen er lavet af avancerede materialer og er bygget i et modulopbygget format.  


Om Swiftflo-malkesystemer 

Dairymasters Swiftflo - malkesystemer er de mest effektive, komfortable og ko-venlige systemer, der findes. Bag sit visuelt tiltrækkende ydre er det noget af det mest grundigt undersøgte og teknologisk avancerede malkeudstyr i hele verden. Progressive mælkeproducenter vælger Dairymasters Swiftflo  malkesystem, fordi det er så let at betjene, dets effektivitet og høje kapacitet. Operatør- og ko-komfort er af afgørende betydning, og designet i vores malkestald afspejler dette krav. Omfattende videnskabelig forskning har bevist præstationerne af Dairymasters Swiftflo-malkestaldsdesign, og tilfredse landmænd over hele verden er yderlige bevis på dens succes. 

Dairymasters malkesystemer har vist topydelser i tests i overensstemmelse med de seneste ISO-internationale standarder for malkeanlæg. 
Forhør om pris - klik her
Milcotec ApS  ·  Kausager 6, Varnæs  ·  DK-6200 Aabenraa  ·  Tlf. +45 88 44 22 44  ·  CVR-nr. 3105 9658  ·  info@milcotec.com  ·  www.milcotec.com
Milcotec ApS
Kausager 6, Varnæs  ·  DK-6200 Aabenraa
Tlf. +45 20 25 82 60  ·  CVR-nr. 3105 9658
info@milcotec.com  ·  www.milcotec.com
Vi støtter Familier med kræftramte børn
Milcotec er sponsor  for Sønderjyske (herrehåndbold & ishockey)