Milcotec er din rådgiver, når det drejer sig om køb og salg af brugte malkerobotter.

Swiftflo Double Up

Varenr.: dairymaster10300

Nøglefunktioner & Fordele

- Malkeoperatøren har mere forberedelsestid pr. ko
- Løsninger med affektiv pladsforhold til store besætninger 
- Ideelt til malkegrupper 
- Kapacitet til at malke op til 450 køer i timen 
- Tydelig udgang / Breezeway-mulighed 

Swiftflo Double Up-malkestalden har en malkeenhed pr. stald. Denne mulighed er ideel, når en landmand ønsker at maksimere sin arbejdsplads, og hvor man malker grupper af køer.  

Om Swiftflo-malkesystemer 

Dairymasters Swiftflo - malkesystemer er de mest effektive, komfortable og ko-venlige systemer, der findes. Bag sit visuelt tiltrækkende ydre er det noget af det mest grundigt undersøgte og teknologisk avancerede malkeudstyr i hele verden. Progressive mælkeproducenter vælger Dairymasters Swiftflo  malkesystem, fordi det er så let at betjene, dets effektivitet og høje kapacitet. Operatør- og ko-komfort er af afgørende betydning, og designet i vores malkestald afspejler dette krav. Omfattende videnskabelig forskning har bevist præstationerne af Dairymasters Swiftflo-malkestaldsdesign, og tilfredse landmænd over hele verden er yderlige bevis på dens succes. 

Dairymasters malkesystemer har vist topydelser i tests i overensstemmelse med de seneste ISO-internationale standarder for malkeanlæg. 
Forhør om pris - klik her
Milcotec ApS  ·  Kausager 6, Varnæs  ·  DK-6200 Aabenraa  ·  Tlf. +45 88 44 22 44  ·  CVR-nr. 3105 9658  ·  info@milcotec.com  ·  www.milcotec.com
Milcotec ApS
Kausager 6, Varnæs  ·  DK-6200 Aabenraa
Tlf. +45 20 25 82 60  ·  CVR-nr. 3105 9658
info@milcotec.com  ·  www.milcotec.com
Vi støtter Familier med kræftramte børn
Milcotec er sponsor  for Sønderjyske (herrehåndbold & ishockey)